Den 6e November beslutar Gotlands innebandyförbund att pausa all tävlingsverks…

Den 6e November beslutar Gotlands innebandyförbund att pausa all tävlingsverksamhet pga. den ökade smittspridningen på Gotland
Följande gäller från och med idag 6 november till och med 26 november:
• Samtliga innebandymatcher som spelas under perioden 6 november-26 november på distriktsnivå, röd serie, blå serie och grön serie kommer att flyttas fram.
• Träningsfrågan är upp till lag och föreningar att besluta. Vi på Gotlands Innebandyförbund rekommenderar att följa Folkhälsomyndigheten och Region Gotlands direktiv.
• Detta gäller för förbundsserierna.
Det är viktigt att vi tillsammans gör vårt bästa för att minska smittspridningen framöver. Vi förstår att ovanstående punkter påverkar föreningars verksamhet på många sätt och hoppas att vi snart kan se en ljusning i smittspridningen.
Dock rekommenderar vi föreningar att också planera för ett möjligt scenario där de lokala restriktionerna fortsätter en längre tid än 26 november.
Ovan text är skriven utifrån den information vi har i skrivande stund. Vi vet att det kan komma tillägg och förändringar, ibland med mycket kort varsel, framöver och vi kommunicerar ut ny info löpande.
Vid frågor: Kontakta Ordförande Morgan Åkerblom, 072-329 51 51 eller Tävlingsansvarig (Vice Ordförande) Magnus Petterson, 070-733 44 94

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot endreif

Källa: Endre IF Damer Innebandy, Endre