Ny reporter på Gotland Gratistidning

Jörgen Hallström har lång erfarenhet inom PR och kommunikation och brinner för den lokala journalistiken.

Jörgen Hallström är ny reporter på Gotland Gratistidning. Han har arbetat inom dags- och affärsmedier och som kommunikationskonsult i drygt 30 år. Sedan i somras är han permanent bosatt på Gotland.

– Mitt yrkesmässig ursprung är lokal och regional journalistik – något som jag fortfarande älskar att ägna mig åt. Särskilt här på Gotland med ett spännande och mångfacetterat näringsliv, intressanta människor och så den underbara naturen och kulturen.

För Gotland Gratistidning kommer Jörgen att främst skriva om företag och samhälle.

– Jag är uppvuxen i en småföretagarfamilj – pappa var glasmästare i Oskarshamn – och jag har själv drivit PR-byrå i Stockholm med inriktning på samhällsbyggnad. Jag tycker det är lika roligt att skriva om storföretag som små hantverksfirmor och butiker.

– Och det får jag förmånen att göra nu, då jag jobbar med Gotland Gratistidning parallellt med World in Property, där jag bevakar den svenska bygg- och fastighetsmarknaden, säger Jörgen som ser fram emot många spännande intervjuer med gotländska företag, organisationer och personer.