Jesper Eliasson förlänger med Visby IBK


I tider av grått väder, pandemi och allmänt mörker nås vi av en riktigt glädjande och positiv nyhet.


Eldsjälen, trotjänaren och lagkaptenen Jesper Eliasson har kritat på för ytterligare två säsonger i Visby IBK. Sportchefen Joakim Bandholtz är såklart mycket glad över beskedet:

– Jesper är ryggraden i laget och betyder jättemycket för klubben. Han är en förebild för ungdomar och en kanonkille både på och vid sidan av planen.

Jesper har inte gjort sig känd för att vara en poängspelare, vilka andra kvaliteter gör att han är en så uppskattad innebandyspelare?

– Det är en hårt jobbande spelare. En person som kan visa vägen som gör att andra hakar på. Sjukt bra defensivt och vinner extremt mycket boll, fortsätter Joakim.

Jesper Eliasson själv kommenterar att kontraktet är påskrivet:

– Jag tycker det känns skönt. Nu känns det bra att kunna fokusera på dom viktiga matcherna som vi har kvar och inte på vad som händer sen.

Att det blev Visby IBK och inte någon annan klubb var självklart för honom. Han har varit klubben trogen och sista kapitlet av karriären vill han avsluta i Visby.

– Det är fortfarande väldigt kul med innebandy och jag känner att jag kan bli bättre och bidra. Det känns som att vi har något bra gång, vilket vi visade i cupen, berättar Jesper.

Vad ser du fram emot framöver?

– Framförallt att få en normal säsong och få tillbaka publiken på riktigt. Man märker vilken skillnad det gör med mer publik och mer liv i Ica Maxi Arena, säger Jesper.

Joakim Bandholtz får avslutningsvis sammanfatta vad Jespers förlängning betyder för Visby IBK:

– Det betyder att vi får ha vår bästa kapten genom tiderna kvar.

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.visbyibk.com

Källa: Visby IBK (Herrar), Visby