Jag har nu fått äran att ta hand om Instagram-kontot i några dagar och här komme…

Jag har nu fått äran att ta hand om Instagram-kontot i några dagar och här kommer första delen i min presentation.

Jag heter Gunnel Lindby och är 68 år. Jag kandiderar för tredje mandatperiod för Centerpartiet. Jag är en av få kandidater som bor i Visby vilket är bra för den geografiska balansen i partiet.

Jag är ledamot i regionfullmäktige, ordförande i överförmyndarnämnden, ersättare i miljö- och byggnämnden vikarierande ordförande i världsarvsrådet samt 2:e vice ordförande i Centerpartiets gotlandsdistrikt.

Sen i somras bor jag i en lägenhet i närheten av Galgberget. Tidigare bodde jag i en villa i östra Visby. Jag är född på en bondgård i Hablingbo, uppväxt på en bondgård i Fole, bott ett antal år i Väskinde men bor nu i Visby sedan 17 år tillbaka.

Jag är civilekonom och systemvetare i botten och kan titulera mig fil.mag om jag är på det humöret. Nu är jag pensionär sen något år tillbaka. Tidigare har jag jobbat både kommunalt, statligt, i privata företag och också drivit eget företag. Innan pensioneringen drev jag Veteranpoolen på Gotland. Jag har också jobbat på Pensionsmyndigheten och en hel del andra ställen.

Fortsättning följer…

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot centerpartietgotland

Källa: Centerpartiet Gotland, Gotland