Supporterresa till Göteborg och semifinal 5:5


Vi tror stenhårt på laget och att det blir en femte och helt avgörande semifinal mot Pixbo borta på söndag 17/4. Vill du åka med och stötta laget på plats? Vi planerar för att genomföra en supporterresa.


Så här ser resplanen ut:
Avfärd med färja till Oskarshamn lördag 16 april kl 07.45 – buss till Mölnlycke där vi bor på Wendelsbergs vandrarhem. Efter frukost på söndagen tar vi en kort promenad till Wallenstam Arena, ser matchen och skriker oss hesa för Endre IF. Buss tillbaka till Oskarshamn och färjan 20.10 tillbaka till Visby på söndag kväll. Allt till självkostnadspris.

Då vi i skrivande stund inte vet hur många vi blir kan vi inte säga exakt kostnad, men den kommer att ligga på 1500-1700 kr per person. Då ingår färja, buss, boende, frukost och matchbiljett.

Vill du haka på och heja fram laget?
Skicka ett mail med namn, födelsenummer och om du vill ha boende (700 kr per dubbelrum och det finns enbart 23 dubbelrum att tillgå, frukost 95 kr tillkommer) till [email protected] senast kl 11.00 torsdag 14 april. Resan blir av om vi blir minst 35 personer och vi kan vara max 50 personer. Din anmälan är bindande.

HÄNG PÅ, GARANTERAT KUL!

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.endreif.se

Källa: Endre IF (Damer), Visby