Atterdags förlänger samarbetet med Visby IBK

Jonas Lindstrand, butikschef ICA Atterdags och Hasse Pedersén marknadschef Visby IBK. Foto: Visby IBK.

Visby IBK närmar sig säsongsstart med stormsteg och första matchen är mot FBC Kalmarsund hemma i Svenska cupen. Nästa sponsor som väljer att fortsätta sitt samarbete med Visby IBK är Ica Atterdags.

Butikschefen Jonas Lindstrand förklarar varför:

– Vi vill satsa på idrotten, det är nyttigt för människan att röra på sig. Visby IBK har dels en bra ungdomsverksamhet och sen har man en bra organisation som gör att vi tycker det är värt att sponsra klubben.

Just att det finns en bredd med fokus på barn och ungdomar är något som Atterdags prioriterar när det gäller att välja ut vem man samarbetar med

– Vi tittar på ungdomsverksamhet, det tycker vi är jätteviktigt. Sen är det värderingar, vad man står för som förening och att det är ordning och reda, säger Jonas.

Jonas som själv är f.d. fotbollsspelare på hög nivå i bl.a. FC Gute ser tjusningen med innebandy:

– Det är full fart hela tiden och det händer något hela tiden. Ena sekunden kan det ena laget leda ganska stort och nästa sekund har det vänt helt, avslutar Jonas.

En som gillar långsiktiga samarbeten är Hasse Pedersén, marknadschef i Visby IBK:

– Atterdags är ett av de företag som varit med oss från början och det betyder mycket för oss att ha stabila partners som satsar på idrotten år efter år
det ger oss stabilitet och långsiktighet.

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.visbyibk.com

Källa: Visby IBK (Herrar), Visby