Vi söker förskollärare – är det du?

Region Gotland söker just nu flera nya förskollärare som vill bidra till de gotländska barnens framtid. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor jobbar du för att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Hos oss kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. Välkommen till oss!

Vad vi erbjuder dig

Som förskollärare i Region Gotland kommer du att se en tydlig röd tråd. Arbetet med tillgängliga lärmiljöer är plattformen för olika insatser och binder samman det vi gör. Områden som vi fokuserar särskilt på just nu är genus och jämställdhet, språkutveckling och arbetsmiljön på våra förskolor. Vi har i vår målsättning att skapa kvalitativa och likvärdiga förskolor arbetat fram en ny organisation som trädde i kraft hösten 2021. Organisationen ger bättre förutsättningar för mer likvärdiga områden där varje organisation får ökad möjlighet att ha tillgång till de specialfunktioner som behövs.

Du kommer också uppleva att kompetensutveckling är en viktig fråga för Förskolan Gotland. Genom gemensamma fortbildningar och nätverksträffar, delade målsättningar, stödfunktioner och kollegialt lärande jobbar vi tillsammans för att ge våra barn bästa möjliga utveckling.

Vi har 39 förskolor runt om på ön, uppdelade på åtta förskoleområden.

 

På Gotland finns något för alla

Gotland är en ö full av möjligheter. En plats för puls och en plats för avkoppling. Livet på en ö som Gotland innebär närhet, livskvalitet och en givande fritid. Du hittar ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Gotland är det mest föreningstäta länet i Sverige – vi gillar att engagera och aktivera oss. Det gör det lätt att hitta andra med liknande intressen.

Det finns plats för fler på Gotland. Som öns största arbetsgivare har Region Gotland fler än 240 olika yrken.  

Ansök

Här hittar och ansöker du till våra lediga förskollärartjänster: gotland.se/ledigajobb 

Vi ser fram emot din ansökan senast den 13 november

Läs mer

Om våra olika förskolor: https://gotland.se/66354

Om vårt samarbete med Uppsala universitet Campus Gotland: https://gotland.se/100290

Om att flytta till Gotland: http://gotland.com/flytta-hit/

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.gotland.se

Källa: Region Gotland, Gotland