Mästarnas Mästare; uppgift 5 av 15 (Totalt 300 uppgifter)

10 st deltagare i Finalen (Kvalificerat sig via Kvalomgången och Mellanrundan)
Eva-Lotta, Ing-Britt J, Znogge, Gunnel, Anita L, Christina O, Cecilia O,
Lena W, Lisbeth, och Emil.
Mitt önskemål: Enbart svar från de tio aktuella deltagarna.

Uppgift: KVINNAN BAKOM JULSÅNG
Svar: 6 bokstäver
Tävlingstid: 19:00-21:00
Poäng för rätt svar: 10-8-7-5-4-3-2-1-1-1

Ditt mål: Ha kul. Försök hinna deltaga varje kväll. Var stolt över att du lyckats ta dig till FINAL!😊 Tänk på att över hundra personer varit med och tävlat genom de tio åren.

Regler: Bokstäverna ska vara precis som mitt facit. Vid dramatik i sluttabellen avgör den som i Finalen fått högst uppgiftspoäng. I nästa läge högst i Mellanrundan. I tredje läget högst poäng i Kvalomgången. Räcker inte det blir det andra läget i Finalen o.s.v.
Om WordPress skulle krångla eller strömmen försvinner lägger jag in när det funkar igen och tävlingstiden blir från ”då” och två timmar framåt.

Efteråt:
Mitt facit:
Flest titlar först:
Tabell:
Ingen Vinnare tjatar om att hon ska stå före Anita. ”29 poäng är fler än 28. Kan du inte räkna gubbe?” Tur det funkar att lägga på den tjocka mörka julfilten på hennes bur. Bara inte tystnaden smittas och jag själv nickar till och missar inläggsuppgiften. Tyst viskar jag för mig själv. ”Elva uppgifter kvar, elva uppgifter kvar, sedan slipper jag henne för all framtid.” Nästan sövande att mala på så. Försiktigt lyfte jag på filten. Där fann Ingen…. vad läbbigt. Inte ens en fjäder. Bäst jag nyper mig i armen. Aj! Det där gjorde ont. Lycka till alla deltagare. ❤
Priser:
Skrap-Kryss till palltrion i Finalen, en från plats 4-10 (deltog i alla finaluppgifterna), segraren i Mellanrundan och flest titlar först.

Författare: http://bosseliden.wordpress.com

Detta inlägg finns i sin helhet på gotlanduppochner hemsida.

Källa: Gotlanduppochner