Anna & Jacob Dubbe

Succén från 2019 är tillbaka! Anna Torsman som kommer från en fin och förmögen familj förälskar sig i det fattiga och oansenliga bodbiträdet Jacob Dubbe. Jacob vill inget hellre än att bli Annas man. Detta hindras av hennes far som i stället gifter bort den blott 17-åriga Anna med en charlatan och mystiker från Gustav III hov, Gustav Björnram. Anna är betraktad som öns vackraste unga kvinna och alla blir förvånade, och skadeglada, när den mer än dubbelt så gamle brudgummen lämnar ön genast efter bröllopet med delar av brudsilvret. Jacob kämpar under tiden för att bygga upp en egen affärsverksamhet. Ska han lyckas? Ska han till slut erbjuda Anna sin hand?

Dubbe-l-föreställning!
På lördagar spelas båda föreställningarna om paret Dubbe efter varandra. Vi får uppleva hela berättelsen om Anna och Jacob från första möte till sista andetag.
Första delen – Anna & Jacob Dubbe – spelas på eftermiddagen. Mellan föreställningarna är det en paus för middag och på kvällen spelas den andra delen – Måne över Rosendal.
I pausen mellan föreställningarna kan du avnjuta en slottsmiddag på ett klassiskt gästabud på Lindgården, eller en fransk allmoge-middag på Crêperiet.

Längd: 2,5 timmar/föreställning
Dörrarna öppnas 45 min innan föreställningens start
Servering finns

Evenemanget är avslutat.

Datum

mar 19 2022
Expired!

Tid

14:00 - 16:30

Platser

Länsteatern
Kategori
Länsteatern Gotland

Arrangör

Länsteatern Gotland
Telefon
0498-29 10 50
E-post
info@ltpg.se
Webbplats
http://ltpg.se/
QR Code