Måne över Rosendal

Uppföljaren till succén ”Anna & Jacob Dubbe” (2019)! I Måne över Rosendal får vi följa Anna och Jacobs fortsatta relation som gifta. Tillvaron är på många sätt lycklig, då de äntligen får leva tillsammans och Jacobs affärer gör honom rik och mäktig. Deras liv och glädje förmörkas dock av att de tre barnen dör vid födseln eller i tidiga år. Jacob söker ändå se ljuset, medan Anna inte kan låta bli att se det som Guds straff. Återigen drivs makarna isär, inte denna gång av adelsmän från Stockholm eller bortgiftande fäder, utan av att uppfatta världen på olika sätt. Deras kärlek är ändå stark, liksom förr, men hur ska det sluta?
Längd: ca 2,5 timmar
Dörrarna öppnas 45 min innan föreställningens start
Servering finns
Dubbe-l-föreställning!
På lördagar spelas båda föreställningarna om paret Dubbe efter varandra. Vi får uppleva hela berättelsen om Anna och Jacob från första möte till sista andetag.
Första delen – Anna & Jacob Dubbe – spelas på eftermiddagen. Mellan föreställningarna är det en paus för middag och på kvällen spelas den andra delen – Måne över Rosendal.
I pausen mellan föreställningarna kan du avnjuta en slottsmiddag på ett klassiskt gästabud på Lindgården, eller en fransk allmoge-middag på Crêperiet.

Evenemanget är avslutat.

Datum

apr 09 2022
Expired!

Tid

19:00 - 21:30

Platser

Länsteatern
Kategori
Länsteatern Gotland

Arrangör

Länsteatern Gotland
Telefon
0498-29 10 50
E-post
info@ltpg.se
Webbplats
http://ltpg.se/
QR Code