Tre streck (StandUp Comedy)

Skarpsynt stand-up med Melody Farshin!

Tre streck är en stand up-föreställning av och med komikern Melody Farshin. Med sin unika pricksäkerhet och tajming tar hon oss igenom identitetskrisen som uppstår i mötet mellan moderland, fosterland och miljonprogram. Om att hitta innanförskapet i utanförskapet. Och där kanske frågan får ett svar: hur hittar man sin egen väg och sin superkraft när den inre rösten är ens värsta fiende?

Melody Farshin är stand up-komiker och författare. 2018 utkom hon med debutboken Mizeria där hon med ett inifrånperspektiv skildrar en sällan representerad vardag i ett miljonprogramsområde någonstans i Sverige. 2020 sattes Mizeria för första gången upp på scen, i egen dramatisering, specialskriven för KulturhusetStadsteatern.

Melody har även under flera år varit konferencier under poesimästerskapet Ortens bästa poet som drevs av föreningen Förenade Förorter mellan 2015–2018.

 

Ordinarie: 200kr. För medlemmar 150kr. Ungd. under 25 år eller studerande: 100kr. Vid frågor är vår mejladress Sudret.tf@riksteatern.se

Ett samarbete med Stadsteatern Husby

Melody Farshin

Av och med: Melody Farshin
Regikonsult: Baker Karim
Animatör: Johan Samuelsson
Komposition: Mack Beats
Ljus: Anton Linder
Dramaturg: Mia Winge
Dramapedagog: Elin Callmer

Producent

Riksteatern i samarbete med Stadsteatern Husby

Evenemanget är avslutat.

Datum

mar 09 2022
Expired!

Tid

19:00 - 20:30

Platser

Hemsegården
Hemse, Sverige

Arrangör

Sudrets teaterförening
Telefon
0737593884
E-post
birgitta.apelkvist@telia.com
Webbplats
http://sudret.riksteatern.se
QR Code