Plugga plugga plugga

0
Plugga plugga plugga

Ska strax börja plugga väntar bara på att Elias ska somna är helt slut i huvudet just nu. Elias väckte mig 06.10 idag och sen dess tills nu har han varit vaken non stop eller ja tog en powernap i vagnen på 10 minuter annars har han varit vaken exakt hela dagen och varit jätte gnällig i flera timmar nu. Har försökt söva honom men nää absolut inte de duger bara när Josef nattar honom så nu ligger dom där i rummet och det är tyst. Ska lägga mig och läsa i soffan nu i boken sen får jag ta frågorna imorgon är så trött i huvudet plus migrän på det hela. Får se om ja orkar skriva mer idag måste verkligen plugga nununu innan ja blir för trött.

Får bli en gammal bild då ja är på datorn nu ❤

Next article Ajaj..
I min blogg får ni läsa om mitt vardagsliv. Den 21 Oktober 2013 blev jag och min sambo ett par. Den 31 Juli 2016 föddes våran älskade son. Just nu är jag mammaledig men samtidigt studerar jag på distans Barn & Fritids programmet.