Älskar vädret

0
Älskar vädret

Kom hem för en stund sedan har varit ute med Elias i säkert 3 timmar, först tog vi en långpromenad längst hela strandpromenaden sen gick vi och mötte gabbi och sedan hem och lämna hunden, sen vidare till grillen  då Elias behövde käka. Efter de gick vi ner till stranden och gungade som Elias älskar sen promenerade vi runt lite. Är 15 grader i skuggan och har inte ens behövt ha jacka på mig ute är alldeles för varmt. Älskar verkligen de här vädret, men kommer såklart bli kallt igen under helgen och längre fram. Är så less på att bo här i Norrland alltid kallt verkar inte ens som att de ska bli sommar här just nu. Ikväll ska jag plugga en massor sen ska ja gå och sola. Funderar på att gå ut om en stund igen vill verkligen inte sitta inne, men ska låta Elias få leka lite först.
Lägger upp lite bilder!

Previous article Ajaj..
Next article Dålig uppdatering
I min blogg får ni läsa om mitt vardagsliv. Den 21 Oktober 2013 blev jag och min sambo ett par. Den 31 Juli 2016 föddes våran älskade son. Just nu är jag mammaledig men samtidigt studerar jag på distans Barn & Fritids programmet.