Dålig uppdatering

0
Dålig uppdatering

Har inte skrivit sen i Fredags men har inte haft någon lust alls då jag känt mig lite låg men under helgen har jag fått sova ut och nu mår man fina fisken haha och har orkat plugga. Går verkligen inte plugga när man e trött man blir skitsur allting blir 100 gånger svårare och nu när jag plugga på kvällen igår gjorde jag klart hela uppgiften på 1 timme var ju jätte enkelt. Imorgon ska jag göra en fördjupningsuppgift som sedan ska vara inlämnad på Onsdag, ska hitta någon att intervjua också. Om en och en halv vecka har jag 5 timmars tenta också sen ett slutprov och efter de är den här kursen äntligen klar, fast utbildningen är långt ifrån klar.. Har ungefär 1 år exakt nu kvar. Vill bara bli klar nu så man kan få börja jobba med det man vill jobba med.
Funderar även på att gå behandlingsassistent utbildning på Svefi då man får göra de på Distans och sen göra proverna i skolan. Att det kan inte vara jobbigare än de jag gör nu. Måste vara ungefär liknande och nu när jag redan håller på med den inriktingen så varför inte göra allt samtidigt. Men vi får se, ska prata med någon där på Svefi och höra hur lång utbildning de är osv.

Nu är jag iallafall rökfri eller håller på och blir det helt och hållet. Har inte rökt något sen igår och har inga cigg heller och tänker inte köpa för den delen heller. Och ska klara det här nu, får va hur grinig som helst och må bajs i några dagar men de är värt de sen.

När löningen ska jag till Rajalla och köpa en massa kläder till Elias då han snart kommer växa ur allting han har typ. Har beställt lite redan nu från H&M 7 par byxor och någon tröja men vill inte handla från H&M så mycket då kläderna krymper så mycket i tvätten vilket e väldigt surt, men har beställt mest storlek 86 nu då han har 74 så han har och växa i och under sommaren växer han nog mycket. Snart blir våran lilla prins 1 år redan, helt sjukt hur tiden går fort. Kan inte tiden bara stanna en stund.

Men ska ta och lägga Elias han är jätte trött då han inte kunnat sova så bra på nätterna nu för han har åkt på någon dunderförskylning stackare 😢

Här var han inte gammal lilla prinsen ❤