Tisdag

0
Tisdag

Dagarna bara springer iväg känns det som men ändå får man ingenting gjort.. Just nu har Elias precis käkat lite mellis och nu sitter ja på min feta röv i soffan och ska strax fortsätta städa som är sååååå roligt 😑
Josef slutar 5 idag då ska jag slänga ihop fort min inlämnsuppgift som ska ha varit inne igår men jag hann inte.. Ska sätta mig och kolla biljetter också så man kanske kan åka iväg en sväng nästa månad neråt till min kära pappa och farmor&farfar osv. Vill verkligen komma här ifrån och få andas en stund. Ska lägga undan lite pengar den här månaden så man har när man åker ner sen. Ska skicka in papperna till transportstyrelsen den här veckan så man kan få gå handledarkursen också så fort som möjligt så de e överstökat. Mycket man vill få ordning nu på. Efter jag stuckit iväg så ska jag börja spara pengar till ett nytt set möbler i vardagsrum & kök och även börja spara till hus då jag verkligen inte vill bo i lägenhet hela mitt liv. Det vill varken jag eller Josef. Vi har mycket framtidsplaner nu ❤
Men ska göra lite nytta här hemma nu medans lillen ändå är igång och leker skriver sen