Home Bloggar - Haparanda Style - Stephanies Blogg Vårkänslor & blev inte som planerat…

Vårkänslor & blev inte som planerat…

0
Vårkänslor & blev inte som planerat…

Äntligen börjar det bli varmare ute även fast de varit pissväder men idag e det varmt men blåser såklart..
Vi hade planerat att vara ute idag och gå och gunga med Elias men när vi kom ut och satte han i vagnen så var det punka på framhjulet 😭 det satt ett jävla häftstifft på hjulet och har inte använt vagnen sen i torsdags och igår var det ingenting med vagnen då ja alltid kollar den när den står i porten. Jag kollar däcken hela tiden då de just e lufthjul så lagom förbannad blev man ju. Men ja satte Elias i bärselet så gick vi till Ikano (3-4km) där barnens land för att köpa en ny innerslang men de va beatällningsvara såklart så nästa vecka kommer den -.- så fick gå in på stadium pumpa upp däcket och gå hem fort. Elias älskar ju att sova i vagnen ..
Nu är vi hemma och väntar på att Mamma ska komma hon ska ha Elias inatt och jag ska plugga har tenta på Onsdag. Vill åka ner till Sunderbyn också, Jasse är där hon skulle kommit hit i helgen men så blev det inte så vill åka ner till henne så hon inte känner sig ensam där. Lilla gumman ❤
Men ska packa lite saker till Elias