En bra dag

0
En bra dag

Idag fick ja mig en riktig sovmorgon man hade lätt kunnat sova längre vakna kl 2 haha lagom till att Elias älsklingen kom hem ❤ då blev de lite mellis och sen ut i fina vädret & mötte upp Therese som va i lekparken med sina barn. Så blev lite gungande för Elias och sen vidare hem och käka. Gick förbi hem till Maire en sväng och hälsa på men fick bara bli en kort stund då ja följde med henne o lämna mattor till Sari och Josef ville hem.
Imorgon hade dom lovat fint väder också så det blir en ute dag imorgon med och hoppas på varmare grader nu. Längtar verkligen till sommaren. Håller på och funderar ännu om ja ska beställa biljetter och åka ner en sväng i juni till Stockholm och Pappa och hälsa på då ja verkligen skulle behöva det. Men måste se efter va som blir över den här månaden. Är ändå rätt billiga biljetter 800 kr för tur o retur har jag hittat så varför inte.
Men ska göra iordning nu för kväll här hemma, Elias sover och hunden ska ut på sin sista runda sen ska jag sova! Godnatt