dålig uppdatering

0
dålig uppdatering

Har verkligen uppdaterat dåligt den senaste veckan. Men sen i Onsdags har nätet varit nedlagt för bredbandsbolaget har driftstörningar och varje dag kommer dom med en ny tid det ska vara åtgärdat.. Skitsnackare.. Har iallafall gjort tentan och slutprovet idag som skulle ha gjort o onsdags och fredags fick dela mitt nät från telefonen. Imorgon börjar en ny kurs hoppas jag kan få upp motivationen igen börjar kännas tungt med pluggandet just nu.

Men men igår tog jag och Elias bussen till Luleå 07.27 på morgonen så det var en tidig uppstigning och var i Sunderbyn kl 10.30, då var det lunchdags för Elias så vi satt i kafeterian och vänta på att Jasse skulle komma och mamma kom en sväng också. Sen åkte jag Jasse och Elias in till Luleå en sväng och gick lite i affärer men fick bli en kort sväng då Jasse inte fick lämna Sunderbyn mer än 2-3 timmar vilket var lite tråkigt. Hade velat vara med henne hela helgen men var så dyrt och bo på hotellet där. Ska försöka träffs henne på Torsdag när jag ska ner dit igen för en annan grej.
Vi kom iallafall hem vid 6 tiden på kvällen igår och jag stendäcka efter 9 tiden. Idag har det varit så tråkigt väder och det känns verkligen i kroppen också så har blivit en slappardag idag. Funderar på att färga mitt hår då jag impuls köpte svårt hårfärg igår men jag vet inte riktigt haha. Men ska göra iordning i köket nu o sen kanske sova jag vet inte haha. hejs