Home Bloggar - Haparanda Style - Stephanies Blogg Stockholm, Norrtälje & Dalarna

Stockholm, Norrtälje & Dalarna

0
Stockholm, Norrtälje & Dalarna

Håller på att försöker planera lite här nu då jag ska åka i slutet av Månaden neråt och hälsa på äntligen. Försöker få allting och gå ihop på en vecka hinner jag inte göra det jag vill hinna göra, så får typ vara 9-10 dagar. Men det ska bli skönt, men samtidigt orkar ja inte stressa runt och resa överallt heller vill bara ta det lugnt för en gång skull haha. Ska verkligen njuta av att få komma bort från den här hålan en stund. Sen ska jag börja åka ner oftare, man får passa på medans det ändå inte kostar något för Elias att flyga.

Är så mycket jag vill göra just nu, men samtidigt så är körkortet prio ett. Efter semestern så ska jag spara pengar och verkligen spara så jag har råd till körkortet samt ha något och handla till hemmet för. En ny TV ska investeras då jag verkligen inte var nöjd med den jag köpte i Januari, så dålig bild och ljud så nej den ville jag inte ha kvar.

Idag kom det snö, ja SNÖ i Maj fy fan.. Jag orkar inte och svinkallt imorgon är det 1 JUNI 😭