Home Bloggar - Haparanda Style - Stephanies Blogg Elias första.. Heldag i Luleå.. Biljetter bokade..

Elias första.. Heldag i Luleå.. Biljetter bokade..

0
Elias första.. Heldag i Luleå.. Biljetter bokade..

Ska alldeles strax sova, la mig precis i sängen har somnat till i soffan i 1 timme ungefär och nu e ja så där pigg igen.
Idag vaknade Elias halv 6 så typiskt när man ska åka iväg också och hade en timme kvar att sova men han somna om efter lite välling och slappande i sängen men när jag väl vaknar så kan jag inte sova om. Mahmoud kom hit vid halv 9 tiden sen gick vi till bussen vid kvart i 10 och åkte vidare till Luleå igen då Mahmoud hade tid i sunderbyn. Vi träffa på min syster samtidigt och hon verkar lite kryare nu. Efter läkarbesöket så åkte vi hem med Mamma då hon samtidigt slutade när vi skulle hem så det var skönt att åka bil istället för 3 timmar med buss. När vi kommer till happis så märkte mamma att Elias första tand är påväg upp då den sticker fram nu, wiiee har väntat på att de ska komma tänder och jag och mahmoud satt och prata om de på morgonen att när dom ska komma så han kan börja tugga maten ordentligt istället för att jag ska behöva mosa allt eller koka pasta och sånt jätte mjukt.
Igår blev Elias 10 månader och de är bara 2 månader kvar tills han fyller år, herregud vad tiden får fort kan den bara stanna en stund 😂

Men men nu är biljetter bokade till mig och Elias så den 21 Juni åker vi ner till stockholm, dalarna & norrtälje och hälsar på. Oj vad jag längtar. Janina ska följa med också, jag vet inte hur det blir med Josef om han kommer efter eller om han får stanna hemma och vila upp sig innan han börjar sommarjobba i Juli, och sen har han även extrajobb på sidan av på Stadium så tror han kommer åka på att jobba midsommarhelgen och lite då och då.

Men ska slå på någon film eller serie och krypa ner under täcket, är så frusen och börjar känna mig krasslig. Så ska försöka vila så mycket som möjligt. Sen jag gick på föräldraledighet har jag varit förskyld 1 gång och fått influensa 1 gång på över 1 år. Helt sjukt sen jag sluta va i skolan så har mitt immunförsvar blivit mycket bättre, blev sjuk hela tiden när jag gick i skolan, kom till skolan en vecka var sjuk en till två veckor och sen direkt när man kom tillbaka så blev man sjuk på en gång. Hoppas nu att jag boostat upp mitt immunförsvar till sen när jag börjar jobba som dagislärare eller i skola haha.

Nä godnatt