Godnatt

0
Godnatt

Idag har det inte hänt något speciellt.. Har försökt städa här hemma men de är ganska svårt nu och ha de städat för så fort jag ställer iordning något så sliter Elias ner det 😂 Men fick iallafall iordning vardagsrummet litegrann idag.. Imorgon ska jag fortsätta städa nu när Josef ändå e ledig i 4 dagar som de ser ut just nu så ska även passa på att plugga helst göra klart i lämningsuppgiften nu i helgen så jag slipper stressa sen nästa vecka.. Hoppas på bättre väder snart då de e svinkallt här fortfarande och varit storm ute i flera dagar.. Det e illa när jag måste klä på Elias vinteeoverall i Juni och själv ha vinterjacka på för att de e så kallt här. Nästa vecka har dom iallafall lovat upp till 20 grader så hoppas de blir det också för e så pissless på det här nu.
Men måste sova nu är så trött.