Snart kommer värmen ..

0
Snart kommer värmen ..

Äntligen kommer värmen snart förhoppningsvis.. Behöver verkligen få lite färg nu också då jag e så blek efter att ja inte kunnat sola något förra sommaren då jag små pigmentfläckar för att ja var gravid så vågade inte vara ute mycket i solen. Var och sola solarium nu på kvällen men vet ej om det tog så speciellt mycket ska sola i ståsolariet imorgon eller övermorgon då de är effektivare.
Idag har vi varit hos Josefs farmor typ hela dagen och firat Josefs farbror. Imorgon ska jag försöka ta mig ut till mamma med Elias för Janina fyller år så vill också vara med och fira henne. Present får hon utav mig sen när vi åker ner till Stockholm.
Men ska gå och lägga mig i sängen är helt slut just nu, blev jätte trött efter solningen.

Previous article Godnatt
Next article Kan inte sova..
I min blogg får ni läsa om mitt vardagsliv. Den 21 Oktober 2013 blev jag och min sambo ett par. Den 31 Juli 2016 föddes våran älskade son. Just nu är jag mammaledig men samtidigt studerar jag på distans Barn & Fritids programmet.