Kan inte sova..

0
Kan inte sova..

Åh är så less ligger här i sängen inte pigg men men kan verkligen inte sova. Josef kolla på olika skräckfilmer ikväll och jag försökte att inte kolla med honom och kolla annat på datorn istället men ändå så var Josefs filmer intressantare.. Nej usch jag hatar skräck blir helt knäpp när jag kollar sånt, skulle ner i tvättstugan och hämta tvätten också men höll på att få en panikattack där nere var så rädd så när jag kom upp igen så dunkade mitt hjärta så hårt så var tvungen och sätta mig ner och lugna mig 😨😂 Får vakna lite tidigare när de e ljust och gå ner och städa efter mig innan nästa ska tvätta..
Har iallafall suttit och pluggat i 2 timmar men förstod inte så mycket nu eller orkade inte anstränga hjärnan då de varit full rulle hela dagen. Imorgon tänker jag inte göra någonting hoppas jag, göra klart uppgiften och skicka in den och efter det ska ja umgås med Elias då jag nästan inte har varit umgåtts med honom idag då jag fick sova till halv 12 sen var de tvätt försöka städa osv hela dagen kändes de som. Dagen har gått jätte fort idag. Stackars Elias att ja trodde de var 1 tand på väg 2 har kommit upp och 3 tänder till e påväg alla samtidigt nej aj aj han har varit så ledsen och gnällig nu i 2-3 dagar i förrgår på morgon grät han i sömnen i 3 timmar till och från och varje gång jag försökte plocka Upp han så han fick lugna sig så blev han hysterisk istället.. Tycker så synd om han hoppas de är över snart ❤
Men ska kolla på lite kläder och förhoppningsvis bli så trött så ja bara somnar.