Torsdag

0
Torsdag

Kan inte göra än att älska det här vädret. Är fortfarande 24 grader ute i SKUGGAN bara och har vart så hela dagen idag. Gick ner till stranden strax efter 1 tiden och mötte upp Therese och alla barnen där så lekte hennes lite större barn där medans Elias gungade och försökte busa med Therese minsta.
Skulle behöva plugga ikväll men vill inte lägga mig för sent känns som dagarna blir längre när man går och lägger sig tidigt och går upp tidigt, gick och la mig strax efter 9 igår kväll haha och somna pladask och vakna första gången vid 5 tiden men somna om till 8 på morgonen så nog fick jag bra med sömn.
Ska gå igenom garderoben någon dag och se om man har några sommarkläder, är ganska tomt med det, behöver verkligen köpa nya kläder ska rensa bort massa skit i garderoben kasta allt som jag inte använder måste göra det så jag inser att jag måste köpa kläder haha. Men ska sätta telefonen på laddning och umgås lite med familjen innan Elias ska sova.