Vart är John blund ?..

0
Vart är John blund ?..

Nu var de ett tag sen jag skrev.. Igen.. Men har inte den tiden eller riktigt orken att uppdatera här varje dag heller då jag har väldigt fullt upp hela dagarna nu för tiden. Men ja, har precis fått Elias att somna om jag hade precis lyckats somna vid halv 1 tiden så vaknade Elias vid kvart över 1 av att han hosta så mycket så fick ta upp han och hjälpa han få bort snor, dricka lite vatten och välling. Sen har han legat helt slut i sin säng och babblat på där och nu har han somnat men jag själv känner mig superpigg.. Vill göra så mycket vill städa fortsätta packa då jag åker på Onsdag morgon ner till kallax och flyger vidare ner till Stockholm och spenderar nästan 2 veckor nere hos familj. Ska bli så skönt att komma bort men är så fruktansvärt nervös inför flygningen…

Den senaste tiden har jag inte gjort så mycket, har varit ute mycket på dagarna, umgåtts mycket med Therese och i Torsdags var jag och Elias hem till Josefs faster hela dagen och gjorde tårtor till Samira då hon fyllt år och skulle fira henne i fredags så då var vi också där hela dagen. Hade jätte mysigt har som inte hunnit umgås så mycket med Sari sen Elias kom, men de måste ändras ❤
Har börjat en ny kurs nu också, och den e mycket enklare än vad dom 2 senaste kurserna var så ligger inte efter något nu har god tid på mig, men gäller bara att jag pluggar när jag åker neråt också 😂
Nä men nu måste jag försöka sova har mycket att göra imorgon (idag) och förbereda till resan!