Norrtälje

0
Norrtälje

Nu är vi i Norrtälje, när vi kom fram åkte vi direkt till min faster och drack kaffe och umgicks en stund sen vidare till min farmor och farfar. Min farfar fyller år idag hela 78 år. I onsdag flög vi ju ner och fy va nervös jag var men gick jätte bra förutom att jag aldrig varit med om en skakigare flygresa har gungat i kroppen sen i onsdags men idag släppte det. Janina var jätte flygrädd men längtar till vi ska flyga tillbaka för hon tyckte de var så roligt, samma med Elias oj va han skratta men när de kom luftgropar och killade i magen. I torsdags var vi i Borlänge och shoppa lite, fick med mig e tröjor från lager157 för endast 100 kr och lite underkläder från newyorker. Imorgon ska vi in till Norrtälje och shoppa lite mer och sen bada även äta gott här hos farmor och farfar då de kommer gäster och firar farfar. Elias slocknade halv 8 ikväll, han har varit så svår att få att somna sen i onsdags då det har varit så mycket nytt och ta in för honom så ikväll var han helt slut. Men ska också sova nu är ganska trött jag också.