vilken sommar..

0
vilken sommar..

Har varit superskönt ute i flera dagar men nu är det bara 6 grader ute och det var det även igår. Är så less på att sitta inne hela tiden. Men men igår var vi till vårdcentralen då jag misstänker att Elias har pollenallergi och de är så självklart när jag också har det så ser direkt att Elias besväras utav det, hoppas han inte ärver allt det andra av mig också. Men dom kunde inte sätta in någon medicin till han ännu då han inte blivit 1 år än, så fick gå till apoteket och köpa livostin nässpray till honom som vi blev rekommenderade av läkare. Har varit jätte dålig och skriva men när jag var i Stockholm/Dalarna och Norrtälje så ville jag bara umgås med familj och Elias rutiner blev helt förstörda då han inte kunde koppla av på kvällarna och somnade allt mellan 10-12 på kvällarna och plus att jag hade massvis med att plugga så var något stressad. Fick mellan 4-6 timmar sömn varje natt bara så när jag kom hem i Lördags så var jag så trött och Elias somnade klockan 6 på kvällen och han fick tillbaka sina kvällsrutiner på en gång. Var ändå väldigt deprimerande och åka hem hade kunnat stanna längre men Josef jobbar och ville ha hem oss. Men i november och vi alla 3 ner på 50 årskalas och lite annat skoj.
Min pappa kommer hit i början av september så nu får man ha något och se fram emot. Och juste, den här månaden fyller mitt lilla hjärta redan 1 år!! Tiden har gått så extremt fort vill att han slutar växa nu 😭😭 Så den här månaden är det kalas och håller på varje dag nu och kollar på vad man ska göra för fin tårta till honom. Det är hans första födelsedag så vill göra något speciellt till han❤
Men nu somna Elias här bredvid mig skulle också behöva vila en stund men måste plugga..

Previous article bilder
Next article Måndag
I min blogg får ni läsa om mitt vardagsliv. Den 21 Oktober 2013 blev jag och min sambo ett par. Den 31 Juli 2016 föddes våran älskade son. Just nu är jag mammaledig men samtidigt studerar jag på distans Barn & Fritids programmet.