Måndag

0
Måndag

Just nu sitter man och funderar på om man ska åka utomlands till vintern då hösten börjar närma sig och jag kan inte påstå att det varit sommar. Har inte ens kunnat plocka undan vinterjackan ännu då jag oftast brukar ha den på mig på kvällarna när jag går ut på balkongen, men nu har ja sluppit de dom senaste dagarna då de varit kvavt istället.. Men men.. Har precis gjort i ordning i köket och plockat Elias leksaker här i vardagsrummet och resten utav lägenheten, har gett upp de där med att plocka på dagarna hinner plocka upp och ställa i ordning så ligger allt som en bomb igen haha.

Dom senaste dagarna har jag sovit väldigt mycket har börjat gå och lägga mig tidigt så jag får dom där 12 timmars sömn för Elias sover så länge eller längre oftast haha så man får passa på. Sist jag sovit så mycket har väl varit i mitten av graviditeten sen fick jag något knäpp i huvudet och sov 6-7 timmar bara men några powernaps på dagen. Men även fast jag sover mycket nu känner jag mig fruktansvärt trött och känns som att dagarna blir mycket kortare och får ingenting gjort. Så från och med till helgen så ska jag komma in i rutiner igen och kliva upp mellan 7-8 tiden igen.

Igår satt jag och pluggade in princip hela dagen och gjorde inlämningsuppgiften riktigt bra men som vanligt tvivlar jag på mig själv och tycker att det inte är nog bra, så loggade jag in på minasidor och såg att jag fick ett C på hela uppgiften och att jag blev glad. Lärarna påpekar hela tiden att jag skriver olika hela tiden att jag får alla betyg på olika frågor hela tiden men slutproverna och tentorna så hamnar jag på ett A eller B hela tiden men slutar alltid med att jag får ett E eller D på hela kursen. Lärarna tycker jag borde prestera bättre på uppgifterna så som jag gör på proverna så kommer jag få mycket bättre betyg, men för mig så spelar det inte riktigt någon roll bara det är ett godkänt då jag alltid vara så grymt dålig på att studera. Är verkligen inte min starka sida. Känner ganska ofta nu för tiden att jag inte orkar mer, att de här med studierna tar all min energi och motivationen verkligen sjunker till botten. Men jag tänker inte ge upp, jag gör de här för Elias skulle och min egen så jag och min familj kan få en bra framtid. Vill kunna ge Elias världens bästa uppväxt och han ska kunna få det som behövs, inte att jag ska behöva sitta och räkna pengar varje månad och hoppas på att jag kan köpa något nytt klädesplagg till honom. Det går inte. Vill kunna åka på dom där solsemestrarna med han, hjälpa han med moppekort och allt sånt där. Och även kunna köpa ett hus i framtiden ❤

Men nu blev de här ett långt inlägg, ska kolla film med Josef sen sova. Nattinatt.

Previous article vilken sommar..
Next article Länge sen
I min blogg får ni läsa om mitt vardagsliv. Den 21 Oktober 2013 blev jag och min sambo ett par. Den 31 Juli 2016 föddes våran älskade son. Just nu är jag mammaledig men samtidigt studerar jag på distans Barn & Fritids programmet.