Länge sen

0
Länge sen

Nu är det ett bra tag sedan jag skrev då jag inte har haft någon lust eller ork och ingen motivation till det. Har halkat efter med studierna men hunnit ikapp i sista sekund och är äntligen klar med en kurs till och även fått bra betyg. Elias fyllde 1 år förra veckan och hade kalas här hemma och gjorde en fin tårta till honom med sockerpasta o såna grejer. Blev nöjd för att vara första gången.

Det händer inte så mycket i livet just nu är hemma lite för mycket måste börja komma ut, vill inte bo här har sån ångest av att vara här uppe men man får väl stå ut ett tag till.. Min kära pappa kommer upp och hälsar på den här månaden också ska bli jätte kul att han kommer hit, sist han var här var en snabb sväng på dopet och innan det när jag bodde på behandlingshemmet för några år sedan. Vi ska väl hitta på lite saker som att åka till Luleå då ska jag på dollarstore och shoppa gärnet 😍

Men ska lägga mig i soffan och vila bort matkoman jag fick, har inte ätit mat på över 2 dygn nu så blev äckligt mätt och blev hemmagjorda hamburgare med hemmagjort kött inte färdigfrysta för dem e så äckliga.

Previous article Måndag
Next article Onsdag
I min blogg får ni läsa om mitt vardagsliv. Den 21 Oktober 2013 blev jag och min sambo ett par. Den 31 Juli 2016 föddes våran älskade son. Just nu är jag mammaledig men samtidigt studerar jag på distans Barn & Fritids programmet.