Onsdag

0
Onsdag

Hej ska försöka bli bättre på de här med att skriva men nu dom senaste 2 veckorna har jag varit så slut och haft fruktansvärt ont i lederna så idag gjorde jag något vettigt faktiskt och ringde vårdcentralen så nu har jag fått en tid för att börja utreda om de kan vara reumatism. Men jag trotsade värken i kroppen idag och städade hela lägenheten och de känns nu, snart ska jag sätta mig ner och plugga då jag har inlämningsuppgift till imorgon och har som sagt inte orkat med någonting så blir mycket studera ikväll och imorgon. Men men dom senaste dagarna har de inte hänt så mycket skulle varit på riskettan idag men ekonomin tillät inte de den här gången så fick avboka det, i Torsdags var vi på 1 års kontroll på Bvc med Elias och han har vuxit 4 cm på 2 månader och gått upp ännu 1 kg. På torsdag alltså imorgon ska vi tillbaka dit för vaccin, usch va mitt mammahjärta kommer gråta. Nästa vecka ska vi dessutom till ögonmottagning på Sunderbyn med lillen då han haft röda ögon i 2 månader så dom ska kolla va de kan vara. De börja på ett öga som sedan gick över till de andra istället och nu är både ögonen röda till och från. I Lördags kom min lillasyster förbi lite spontant och stanna över natten som hon inte kunnat göra på några månader nu, är så fruktansvärt orolig över henne men det var skönt att ha henne här. Varje dag är jag så rädd att jag kommer förlora henne på grund av hennes sjukdom men jag hoppas hon blir frisk snart och kämpar emot den. 😔  Men på torsdag ska vi träffas när vi ändå ska ner till Luleå ❤
Nej men nu måste jag ta tag i studierna ska också sätta mig någon dag och fixa bloggen som jag skulle gjort för länge sen 😂

Previous article Länge sen
Next article Lördag
I min blogg får ni läsa om mitt vardagsliv. Den 21 Oktober 2013 blev jag och min sambo ett par. Den 31 Juli 2016 föddes våran älskade son. Just nu är jag mammaledig men samtidigt studerar jag på distans Barn & Fritids programmet.