Lördag

0
Lördag

Ett tag sen igen jag skrivit nu, men har verkligen inte haft tid då det varit väldigt mycket med studierna och varit helt slut. Känns som jag håller på att gå in i väggen just nu orkar ingenting mitt humör ska vi inte ens tala om.. Måste komma ut ur den här lägenheten är så fruktansvärt less på att sitta här jag hatar den.

Men men pappa var upp i 5 dagar och hälsa på och åkte hem förra fredagen, det var en bra vecka med mycket shopping och annat.  Ska börja planera för nästa resa neråt då vi ska ner på 50 års kalas i november sen ser man om man stannar några dagar extra och inte bara över en helg.

Juste strax efter Elias födelsedag började han våga släppa taget och gå själv och varje dag har han visat mer och mer framsteg kring gåendet och nu går han hela tiden och halvspringer ifrån än när han vet att han varit busig 😂
Men nu ska jag ut med hundar sen göra iordning här hemma lite grann.

Previous article Onsdag
Next article Måndag
I min blogg får ni läsa om mitt vardagsliv. Den 21 Oktober 2013 blev jag och min sambo ett par. Den 31 Juli 2016 föddes våran älskade son. Just nu är jag mammaledig men samtidigt studerar jag på distans Barn & Fritids programmet.