Måndag

0
Måndag

Godmorgon, inatt har jag verkligen inte sovit bra då Elias vaknade strax efter 2 och ville komma upp i våran säng så då har han legat och sparkat på mig hela natten, speciellt i ansiktet.. Han ärnsom jag kan inte ligga still när man sover 😂
Igår spöregna de inprincip hela dagen så tänkte passa på att gå och promenera idag nu när det inte regnar ute och om de duggar lite så gör de ju ingenting.
Igår beställde jag även lite nya kläder till Elias och blev ganska dyrt men de är det värt då han behöver mer kläder nu då mycket börjar bli försmått, måste gå igenom hans kläder någon dag och rensa han har så fruktansvärt mycket. Men de blir väl så när man köper varje månad 😂
I helgen kommer min lillasyster hit troligtvis så då ska vi gå på Candyworld med Elias så han får leka av sig massa energi.
Den här månadens kurs jag gjort har inte alls gått bra så är lite smått nervös över betygsamtalet jag ska ha idag men hoppas iallafall jag får ett E så blir jag nöjd. Men nu ska jag börja förbereda för lunch och se vad som ska lagas.