Home Bloggar - Haparanda Style - Stephanies Blogg Imorgon är det en ny vecka

Imorgon är det en ny vecka

0
Imorgon är det en ny vecka

I helgen kom Jasmine hit och det var planerat att vi skulle gå till Candyworld med Elias men blev inte riktigt så, så får göra det en annan dag istället. Mamma stack till Norge och jobbade nu i veckan så det är fullt hus här, Janina och alla 4 hundarna. Inte en lugn stund här inte.. 😪

Den 28 september måste vi än en gång åka ner till Sunderbyn för att kolla Elias hörsel som var bra på BB men måste dubbelkolla för att vi har dålig hörsel i släkten. Är så fruktansvärt less på att sitta och åka 3 timmar buss  för läkarbesök som tar 10 minuter och sen 3 timmar för att komma hem, jag behöver det här körkortet nu.. Men den 26 september ska jag på den där introduktionsutbilsningen så ja kan börja övningsköra blev inte av tidigare då ekonomin inte räckte till då man måste prioritera lite grann, men nu ska jag gå på den där kursen. Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag sprungit i tvättstugan sen klockan 2 på dagen och klockan är 10 på kvällen just nu och är inte färdig så nu kan man ju lugnt säga att man e helt slut.

Men nu ska jag ner i tvättstugan en sista sen får de hänga på tork där över natten orkar inte springa ner mer idag för ska sova strax.