Sämst på det här

0
Sämst på det här

Haha är så dålig på att uppdatera här, även fast jag varje dag tänker idag ska jag skriva i bloggen så blir det aldrig av. Jag vet liksom inte vad de är jag ska skriva då ja bara skriver massa svammel haha.

Men ja den senaste tiden har jag varit väldigt lat på studiefronten vilket har gjort så jag fått göra allting i sista sekunden vilket är väldigt onödigt då det blir så mycket onödig stress. Jag vet inte varför det har blivit så, men har varken mått så bra den senaste tiden har säkert att göra med att de är den tiden på året och att man känner sig så fruktansvärt ensam här. Saknar verkligen familj och vännerna neråt i landet börjar bli riktigt jobbigt att behöva bo här.. Men tur är ju att man har börjat extrajobba på lördagar och söndagar och på torsdagar går jag och pysslar vilket behövs då jag behöver få vara bara jag utan att behöva stressa och kan koppla av.

I helgen kommer Mamma hem från Norge och på Måndag kommer min syster Jasmine hit så ska se om jag ska laga någon god mat och bjuda på. Sen måste jag nästa vecka börja köpa julklappar då jag inte kommer ha råd att köpa allting på en gång, sen fyller älsklingen år också och han har uppkörning och teori den 23 November så hoppas han klarar de verkligen, och igår hade vi 4 år så vi tänkte gå ut och käka till helgen tillsammans och fira de då ❤

Och Elias växer så de knakar, han lär sig nya saker varje dag och är så stolt över honom mitt lilla hjärta. I December ska han troligtvist börja inskolas på dagis vilket verkligen behövs då han behöver få komma och göra av sig med all sin energi samt träffa andra barn men samtidigt så känns de inte rätt att lämna bort honom och sen att jag ska gå och jobba med andra barn.. Jag kan knappt lämna bort honom till min egna familj utan att vara orolig och undrar vad han gör 😂

Nu är det dessutom jätte kallt ute igen och de snöar till och från, men jag hoppas faktiskt på en kall vinter då de kanske blir en varm sommar som förut. Nu har de varit jätte dåliga somrar i typ 3 år så hoppas de vänder nu..

Men nu ska jag och Elias städa lite här hemma sen ska vi gå hem till Josefs farmor.