Fyndat

0
Fyndat

Godmorgon idag vaknade vi 08.20 ungefär och trodde Elias skulle sova längre då han somnade 23.30 igår han verkligen vägrade att sova.. Men är säkert att han var spänd och glad över att Jasse e här och då vill man ju inte sova.

Idag händer de väl inte så mycket, mamma och Janina ska in till Haparanda då Janina ska klippa sig och sen ska vi väl käka något. Elias ska troligtvist följa med mamma till Seskarö idag så jag kan jobba imorgon i lugn och ro utan att vara stressad. Men men igår och idag har jag fyndat rejält på min favorit sida (Jotex) <— tryck här)

Köpte 2 stycken taklampor till hallen för 49 kr styck, samt två stycken bordslampor för 49 kr styck också som jag velat ha hur länge som helst men i vitt men fanns bara svart, och en stor golvlampa för 99 kr samt en pläd för 39 kr! Så 335 för allt de här vilket kap!

Men nog om det idag är det jätte fint väder solen lyser och det har kommit lite mer snö på backen. Igår smälte all snö bort typ och det blev snorhalt överallt istället, men är bara 0 grader ute nu vilket är jätte skönt då det varit 16 minus typ hela veckan. Funderar på att gå ut med Elias en sväng om en stund så han får lite frisk luft. Men nu ska jag slänga i mig någonting då magen vrider sig utav hunger!