Home Locals - Asplöven HC Tredje raka förlusten

Tredje raka förlusten

0
Tredje raka förlusten

Asplöven föll på nytt i den norra Hockeyettan. Boden besegrade Haparandalaget med 3-1 efter att ha vänt matchen målmässigt i den tredje perioden.

Asplöven förlorade igen och nu ser det mörkt ut för spel i Allettan efter jul. Trots en drömstart med mål efter 29 sekunder genom att Jarkko Hattunen och en smakstart räckte det inte mot Boden, som vände matchen i den tredje perioden. Jesper Ylivainio kvitterade redan efter 6 sekunder i den tredje perioden och Lucas Hedlund utökade till 2-1 kort därefter. Slutresultatet skrevs till 3-1 sedan Boden satt avgörandet i tom bur.

På söndag väntar ny match för Asplöven som tar emot Övik på hemmais.

Asplöven-Boden 1-3 (1-0,0-0,0-3)
Målskytt: Hattunen
Skott 34-29 (15-8,11-9,8-12)