Home Locals - Asplöven HC Rekonstruktion inledd – Asplövenhjälpen uppe

Rekonstruktion inledd – Asplövenhjälpen uppe

0
Rekonstruktion inledd – Asplövenhjälpen uppe
Foto Ulf Emanuelsson

Asplövens rekonstruktionsansökan har beviljats av tingsrätten i Haparanda. Under rekonstruktionsperioden kommer verksamheten att kunna bedrivas ”som vanligt” och klubbens viktiga Hockeyfritids kan fortsätta. Nu startas Asplövenhjälpen för att näringsliv och privatpersoner skall kunna sluta upp för att vi skall kunna ha kvar föreningen i framtiden.

Tingsrätten i Haparanda har under fredagen beviljat klubbens rekonstruktionsansökan. I och med att rekonstruktionen är inledd, kommer de bidrag som vi hoppas ska komma in, komma till föreningens verksamhet fullt ut. Syftet med rekonstruktion är att vidta kraftiga åtgärder för att undvika en konkurs och skapa en ekonomi i balans.

En rekonstruktion ger klubben handlingsutrymme att slutföra säsongen på bästa sätt och göra ett omtag i verksamheten. Vi behöver nu bygga om föreningen från grunden, med ekonomin i fokus som vi informerat tidigare. Vi behöver även stöttning från partners, fans och ideella krafter – mer än någonsin.

Nu startas Asplövenhjälpen för att näringsliv och privatpersoner skall kunna sluta upp för att vi skall kunna ha kvar föreningen i framtiden.

Så här kan just Du hjälpa till

Du som privatperson/företag kan vara med och stötta Asplöven ekonomiskt på flera sätt. Förutom att gå på matcherna, köpa souvenirer, handla i kioskerna osv finns det också några andra enkla sätt att vara med och bidra.

Via Swish
Vill du ge ett bidrag via Swish så skickar du valfritt belopp till Swish-nummer: 123 237 17 06 Mottagarnamn: Asplöven HC

Via Bankkonto
Sätt in valfri summa på bankkonto: 8201-6,984 997 539-7 (Swedbank) eller via bankgiro 632-3232 Mottagare: Asplöven HC. Alla som bidrar kommer att presenteras med namn på vår hemsida.

Vill du bidra på annat sätt?
Vänligen kontakta vårt kansli, tel 0922 – 13001 eller på [email protected]

/Styrelsen i Asplöven HC