Home Locals - Asplöven HC Asplöven avslutar rekonstruktionen & anställer ny klubbchef

Asplöven avslutar rekonstruktionen & anställer ny klubbchef

0
Asplöven avslutar rekonstruktionen & anställer ny klubbchef
Foto: Henri Snäll blir ny klubbchef.

Asplöven har precis avslutat en lyckad genomförd rekonstruktion som gör att klubben kan göra en nödvändig nystart och får en möjlighet att satsa på en sund verksamhet och därifrån utveckla klubbens verksamhet. Ett första steg är att stärka den organisatoriska delen. Förre elitspelaren och den egna produkten Henri Snäll blir ny klubbchef.

När jag fick frågan om uppdraget så var timingen egentligen väldigt bra när jag inte riktigt visste vad som väntar för mig personligen då jag funderat på att lägga av med min egna karriär så var det ganska lätt att ta ett beslut säger Henri Snäll.

Efter ett stort arbete med hjälp av många ideella krafter med stort Asplövenhjärta gjorde att klubben klarade av att behålla sin plats i division 1. Nu väntar en ny säsong för klubben som också innefattar en lag i J20-Elit.

Först och främst är jag glad över att vi har hittat ett samarbete med HaparandaTornio UHC där vi nu har ett j20-lag tillsammans och kan behålla våra egna juniorer längre i staden. Den nya satsningen kommer betonas av mer egna spelare och från närområden säger Snäll om den nya sportliga satsningen.

Arbetet inför säsong 18-19 har påbörjats och så även arbetet med att fortsätta stärka ekonomin, den organisatoriska delen som fallerade under hösten, men också med att bygga ett nytt lag efter de nya förutsättningar som råder.

Vidare kommer en utveckling av klubbens unika Hockeyfritids att genomföras. Det innebär att kommunens 7-11 åringar kommer få betydligt bättre förutsättningar att både börja spela ishockey och vidareutvecklas. säger Snäll om Hockeyfritids.