Home Locals - Asplöven HC Trio ansluter

Trio ansluter

0
Trio ansluter
Sami Koskenkorva och Elias Pirttimaa är två av spelarna som ansluter.

Asplövens Henri Snäll presterande en trio när lagbygget påbörjats för Haparandalagets del. Anfallaren Sami Koskenkorva, backen Elias Pirttimaa och målvakten Vilppu Vanha ansluter till klubben.

Henri Snäll har påbörjat bygga truppen inför kommande säsong och presenterade en trio under tisdagen.

– Sami Koskenkorva, en talangfull forward som har öst in poäng i juniorlagen. Vi hoppas att Sami ska ta ytterligare kliv under säsongen och så småningom bli en fulländad seniorspelare. Elias Pirttimaa är även han en talangfull back som har gjort väldigt bra ifrån sig på juniorsidan. Jag tror båda två kommer ta ett stort steg i deras utveckling under nästa säsong. Både Sami och Elias kommer från HaparandaTornio UHC J18.

– Tredje spelaren är Vilppu Vanha (MV) från Tornion IHC vi är glada över Vilppu har valt att komma och fortsätta sin karriär hos oss. Han är relativt liten som målvakt med en riktigt vinnarskalle och en bra skolad målvakt. Har ett tidigare förflutet i Asplöven.

Vi hälsar Sami, Elias och Vilppu välkomna!

Sami Koskenkorva, Eliteprospects
Elias Pirttimaa, Eliteprospects
Vilppu Vanha, Eliteprospects