Home Locals - Asplöven HC Dags för Hockeyfritids

Dags för Hockeyfritids

0
Dags för Hockeyfritids
Foto Ulf Emanuelsson

Onsdagen den 29/9 slår vi upp portarna för vårt unika Hockeyfritids! Ytterligare en säsong av aktivitet, skratt och glädje står på agendan.

För två säsonger startade Asplöven upp verksamheten HockeyFritids för de allra minsta i vår kommun. Deltagarna går i allt från förskoleklass till årskurs 5. Detta är något unikt och som klubben är ensam om i Norrbotten.

Första säsongen blev en succé med över 50 deltagare och väldigt glädjande och se att många flickor valde att komma till oss. I fjol fortsatte verksamheten i samma takt. Hockeyfritids är ett koncept för att få fler att börja spela ishockey och samtidigt få fler ungdomar i rörelse. Klubben står med instruktörer från A-laget tillgängliga på isen och efter passet väntar mellanmål.

Denna säsong kör vi onsdagar och fredagar med start 29/9 kl 13.30.

Välkomna nya som gamla deltagare!

Se Ulf Emanuelssons fantastiska bilder från i våras

DSC_1429