Home Tips Norra Gotland – redaktionen tipsar

Norra Gotland – redaktionen tipsar

0
Norra Gotland – redaktionen tipsar

Foto: Josefin Ringbom

Vad vore väl Gotland utan sin lilla ö Fårö. Den som inte besökt Fårö har -något alldeles speciellt framför sig. Långa vackra sands tränder med fin-kornig sand. Det blandat med karg natur, raukar och ett alldeles eget Bergmancenter gör Fårö till en magiskt vacker plats med något för den kulturintresserade och för den som vill njuta av strandhäng.

Ett besök på SuderSannas Grill och bar belägen på Sudersand är väl värt ett besök. Svalka dig med något kallt på stranden eller ät något gott efter badet. Här är det livsnjutning på hög nivå.

På östkusten hittar du en annan favorit, nämligen Slite. I Slite finns allt nära till hands, bad och strand, restauranger och matbutiker. I Slite kan du fascineras över den lilla hamnen där livet har sin gilla gång samtidigt som du tittar upp mot den stora cement-fabriken Cementa.

Vill du uppleva storslagen natur och mycket mycket sten så är en tur till stenkusten alldeles magisk. Den nästan vita stenen som möter havet är ett härligt minne att ta med sig när det blir mörkare igen. _

Glad sommar / Redaktionen