Home Tips Södra Gotland – redaktionen tipsar

Södra Gotland – redaktionen tipsar

0
Södra Gotland – redaktionen tipsar

Foto: Josefin Ringbom

Varför inte passa på att besöka den nya vandringsleden Östkustleden, som invigdes 24 juni av landshövding Anders Flanking. Den nya vandrings-leden är 73 km lång och täcker in många av de vackra platser Gotland bjuder på. Den går genom 8 socknar och 8 naturreservat. Läs mer på Ljugarn.se

Ett besök i underbara Ljugarn gör ingen besviken. Ät potatispizza på Bruna Dörren och ta ett svalkande dopp efteråt i havet några meter från restaurangen, ät våfflor på våffelmagasinet och strosa runt i lilla mysiga Ljugarn och upptäck den lilla idylliska socknen.

Storsudret

Fantastisk natur och mycket att se och göra. Att besöka Hoburgsgubben är ett måste varje sommar, när du anat den väldigt populära gubben så kan du fortsätta att njuta av den storslagna naturen som Hoburgsgubben är omgiven av.

Är du hungrig eller törstig så finns det kultförklarade Holmhällar pensionat inte långt bort där du kan äta dig rejält mätt på deras klassiska schnitzel m brunsås. När du ändå besöker Gotlands Provence som storsudret ibland kallas så kan du passa på att äta franskt på Hamra Krog.

Här kan du stanna i många timmar och njuta av en härlig atmosfär som andas Frankrike och passar hela familjen.

När du behöver fylla på ditt skafferi eller din garderob så har Hemse det du behöver. Här finns allt du kan behöva för att fylla dina behov för en härlig ledighet.

Glad sommar / Redaktionen