Home Tips Visby – redaktionen tipsar

Visby – redaktionen tipsar

0
Visby – redaktionen tipsar

Foto: Josefin Ringbom

En stad fylld med ytterligheter. Strosa runt i vackra Visby bland ruiner och fantastiska byggnader för att sedan äta dig mätt på koreanskt eller libanesiskt vis. I kontrasternas Visby hittar du hela världen.

På Adelsgatan i Visby hittar du shopping och restauranger, här kan du flanera och kanske hitta en souvenir från någon av butikerna. Börja din promenad från Söderport och följ Adelsgatan ända till Wallers plats och vidare till Stora torget. En promenad som mättar all dina sinnen.

Visby innerstad är omgiven av vår vackra ringmur. Ta med dig din vän, familj eller dig själv som sällskap och ta en promenad utanför ringmuren, upptäck norder och östergravar, på ett par ställen kan du komma upp på muren och du kan under sommaren även komma in i delar av muren. Ett spännande äventyr för alla.

Till sist men absolut inte minst, för en fulländad dag i Visby. Besök den oerhört vackra Botaniska trädgården med all sin blomprakt, fantastiska träd och lilla bisamhället. En trädgård att ta med sig i minnet till hösten.

Glad sommar / Redaktionen