Home Upplev Sport & Fritid Spela golf på Gotland

Spela golf på Gotland

0
Spela golf på Gotland

Gotska GK ligger endast 5 minuter från Visby Centrum.

På Gotland finns natursköna golfbanor med varierad karaktär. Spela seaside och parkbana ena dagen och på skogs- och hedlandskap nästa. På grund av det milda klimatet på ön sträcker sig ofta golfsäsongen från tidig vår till sen höst. 

GOTSKA GK ligger vid Visby flygplats och karaktäriseras av en relativt öppen hedbana som bjuder på utmaningar som först inte är uppenbara.
wp.gotskagk.se

GUMBALDE GKs 18-hålsbana är har parkkaraktär omgiven av Gotlandsnatur. Banan passar både nybörjare och avancerade golfare och kännetecknas av att naturen utnyttjas på ett bra sätt.

LJUGARNS GKs 9-hålsbana är en smal bana i skogen som kräver spelstrategi. Banan ligger alldeles intill samhället Ljugarn och möjligheten att få speltid är hög även under högsommaren.

NÄR GKs 18-hålsbana har karaktärsdragen från en skotsk hedbana. Här får du uppleva en omväxlande layout på en bana som ligger i vacker genuin Gotlandsnatur nära havet.

SLITE GKs vackra 18-hålsbana är en skogsbana med flera vattenhinder. Här möter du jämna, fasta greener, fina fairways och utmanade vattenhinder.

SUDERBYS GOLF Pay and Play-bana belägen strax söder om Visby. Perfekt golfbana för dig som inte har grönt kort men ändå vill spela, eller kanske testa på golf på semestern.

VISBY GK | Kronholmen en av Sveriges allra vackraste och;bästa golfbanor. Den är även rankad top 25 i kontinentala Europa. Banan ligger naturskönt 25 km söder om Visby och är en seasidebana med linkskaraktär. Här spelar du med havsutsikt från anläggningens samtliga 27 hål.