Semester med hund – så reser du hållbart och säkert med...

Allt fler väljer att spendera semestern i husbil, husvagn och tält. Och förutom den uppenbara miljövinsten med minskat flygande, finns fler fördelar. En av...

Varannan svensk planerar en ”bilhemester” i hemlandet i år

Jimmy Bysell på Werksta ger tips inför bilhemestern. Werksta, som specialiserat sig på skadereparationer på bilar, undersökte hur svenskarna tänker tillbringa sin sommarsemester i år....

Tagga med #hemestranorrbotten och vinn

VINN FINA PRISER I GRATISTIDNINGENS TÄVLING Nu ska fina sommarbilder från Norrbotten premieras. Lägg upp bild med anknytning till Hemester i Norrbotten på instagram med...

Tagga med #hemestranorrbotten och vinn

Nu ska fina sommarbilder från Norrbotten premieras. Lägg upp bild med anknytning till Hemester i Norrbotten på instagram med hastaggen #hemestranorrbotten.

För att delta i tävlingen behöver du endast följa @hemestranorrbotten på instagram samt hashtagga bilderna med #hemestranorrbotten.

RESA TILL OCH I NORRBOTTEN

För att nå de olika orterna och platserna finns en rad olika möjligheter för dig. Flyg, tåg eller buss. När du är på plats kan du med egen bil utforska de allra bästa smultronställena.

TÅG

Med tåget kan du sova dig hela vägen till Norrbotten för att stiga av utvilad och redo att möta alla upplevelser och platser.

FLYG

Med flyget kan du lyfta från Arlanda och en timme senare landa på Luleå- eller Kiruna Airport.

BUSS

Buss avgår dagligen från Stockholm och trafikerar hela Norrlandskusten. För att ta dig hit och runt i Norrbotten söker du enklast din bussresa på Länstrafiken i Norrbotten.

BIL

Utforskar smultronställena gör du bäst med en egen bil eller hyrbil.