Home Upplev Familjeaktiviteter Nu kan norrbottningarna semestra som vid Medelhavet fast på hemmaplan i Luleå

Nu kan norrbottningarna semestra som vid Medelhavet fast på hemmaplan i Luleå

0
Nu kan norrbottningarna semestra som vid Medelhavet fast på hemmaplan i Luleå

Elite Stadshotellet i Luleå erbjuder Blue Star-konceptet i samarbete med TUI.

Nu kan semesterlängtande svenskar uppleva hotellkonceptet Blue Star på hemmaplan. Idag lanseras ett helt nytt samarbete över hela landet mellan TUI och den svenska hotellkedjan Elite Hotels. Från och med nu kan resenärer gå in och boka TUIs mest populära hotellkoncept Blue Star, med fokus på vällagade middagar med lokala rätter, upplevelser och hälsa. Bamse, som är en uppskattad del av Blue Star-konceptet, kommer självklart att gästa sommarens Blue Star Elite-hotell.

Sommaren närmar sig och svenskarna håller nu på att planera sina semestrar. För att erbjuda uppskattade semesteralternativ på hemmaplan har TUI ingått ett samarbete med Elite Hotels, som utsågs till Nordens främsta hotellkedja 2019. Det är första gången TUI öppnar upp ett av sina hotellkoncept i Sverige, Blue Star brukar förknippas annars med Medelhavet så här års.

TUI lanserade så kallad Staycation redan i fjol, men har nu utökat programmet med 26 Elite-hotell för paketerade semesterboenden över hela landet. Ett paket erbjuder flernattsvistelser med läcker middag och smidig avreselunch.

Bamse, som är en uppskattad del av Blue Star-konceptet, kommer självklart att gästa sommarens Blue Star Elite-hotell.

Vår ambition är att erbjuda semesterupplevelser oavsett vem man är eller vart man ska åka. Just nu tittar många familjer på att semestra i Sverige och många har bott på våra koncepthotell i exempelvis Grekland och Spanien. Nu vill vi skapa samma känsla på hemmaplan – oavsett var i Sverige man bor. Det nya upplägget med Elite Hotels är ett första steg i vad vi ser som ett långsiktigt samarbete, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.

De nio städer där Elite-hotellen nu erbjuder Blue Star-konceptet erbjuds är Luleå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Stockholm, Helsingborg, Göteborg, Jönköping, och Örebro. TUI kommer att erbjuda semesterlösningar även på övriga Elite-hotell i landet, men då inte under Blue Star-flagg.

Jenny Edfeldt, Hotelldirektör på Elite Stadshotellet Luleå.

Vi är väldigt glada att starta upp detta unika samarbete med TUI, världens största reseaktör. När många luleborna väljer att semestra i Sverige så känns det fantastiskt att tillsammans med TUI erbjuda uppskattade semesterupplevelser på hemmaplan. Vi är också stolta över förtroendet att vara först ut med att introducera TUI:s paradkoncept Blue Star i Norden, säger Jenny Edfeldt, Hotelldirektör på Elite Stadshotellet Luleå.

Källa: Elite Hotels