På Strömsundshemmet bor man i mysiga gamla kyrkstugor, bagarstugor och norrbottensgårdar som alla härrör från trakten. Anläggningen ligger idylliskt bredvid en liten sjö som omges av stora skogar. I småstugorna kan man ta morgonkaffet ute på den egna förstukvisten, sjöutsikt inkluderad. Låter inte det som en lisa för själen?

Framemot kvällen kan man bada bastu i den vedeldade bastun och svalka av sig med en simtur i sjön om man så önskar. Kylskåp, kokplatta, täcke/kudde samt köksutrustning finns i de 7 stugorna. I ett närliggande annex finns toalett och dusch. Sänglinne finns att hyra om man inte har med sig eget. Välkommen till Strömsundshemmet!

Föregående artikelSmultronställen part 3. The Midnight Sun Trail, Kiruna ⁠ The midnight sun trail …
Nästa artikelWohooooo försäljningen på gågatan vid Bodensia är succé!!! FACEBOOKTÄVLING: GILL…