Tillsammans kämpar våra fantastiska medarbetare för att vi ska ta oss igenom dessa tuffa tider, och med största respekt för de nya restriktionerna fortsätter vi att ställa om. Vi hoppas att du vill vara med och hjälpa oss genom att unna dig någonting riktigt gott.
.
.
♥ Veckorna som kommer tänker vi fortsätta att ha öppet för lunch alla vardagar mellan kl. 11-14. Du väljer en rätt från vår meny och maten serveras vid borden. Du väljer själv om du vill äta här i vår stora, luftiga matsal eller beställa din mat som take away.
.
♥ Vi serverar julbord valda datum där du och de i din sociala bubbla har möjlighet att boka bord och med god distans till andra kan njuta av julens smaker. Vår personal kommer att servera maten från buffén och vi tar endast emot ett begränsat antal per sittning.
.
♥ Vi erbjuder julmat för avhämtning från den 30 november fram till 23 december så att du kan sätta guldkant på advent även om ingenting är som vanligt.
.
♥ Önskar du köpa vårt goda härbakade fika och ta med hem? Inga problem – vi kan sälja både per bit och ta emot större beställningar om du vill ha gott om dika hemma för att njuta under hela jultiden.
.
Låt oss fortsätta vara rädda om varandra och komma ihåg att det finns ett hopp ♥

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot storstrand

Källa: Storstrand Kursgård, Öjebyn

Föregående artikelLäget är akut! Vi restauratörer har ofta en stor del av vår omsättning till jul….
Nästa artikelGood morning. This morning we woke and really felt like we needed some inspirat…