Team Norge vinner ROC Nations Cup efter en otroligt nervpirrande final mot USA 🏆🇳🇮 Amerikanerna hade ett försprĂ„ng inför sista heatet men efter en ödesdiger miss av USA kunde Norge kamma Nations Cup bucklan och dĂ€rmed Ă€ven koras till vĂ€rldens snabbaste nation. Stort grattis till far och son Solberg đŸ„łâœš

 Detta inlÀgg finns i sin helhet pÄ Instagram-kontot

KÀlla: Pite Havsbad, PiteÄ

FöregĂ„ende artikelSolen skiner och vi kunde inte önskat bĂ€ttre vĂ€der för bĂ„de förare och publik. V…
NĂ€sta artikelPresskonferens med dagens vinnare …
Pite Havsbad Àr fullt av Àventyr, aktiviteter, upptÄg och mys för hela familjen. I vÄrt breda utbud hittar alla nÄgot lockande, oavsett om du Àr ung eller gammal. Vi erbjuder allt frÄn barnunderhÄllning till storslagna shower.Vi har mÄlmedvetet jobbat mot att Pite Havsbad ska vara en anlÀggning som attraherar och lockar besökare Äret runt.