Puuuh… Det tog några dagar för oss att smälta den fantastiska helgen som #SauconyBAMM2022 bjöd upp till ⛰☀️🏃🏾🏃🏽‍♀️

Väderprognosen inför helgen var inte den bästa men efter en något förskjuten start sprack det upp och solen lös till och från på alla grymma deltagare när de orienterade sig igenom två dagar och en natt på respektive 70, 50 och 30 km. Som vanligt, tuffa bansträckningar över toppar, dalar, bäckar, stenrösen och myrar hela vägen in i Norge och ner till Rombaksbotn för övernattning. I nattlägret fick deltagarna njuta av en fantastisk solnedgång och tanka massvis med energi inför dag 2. Efter en ljuvlig morgon och soluppgång var det dags för start igen. Många beskriver dag 2 som tuffare, längre och brantare. Vi förstår därför att det är få saker som slår känslan att passera mållinjen med sin lagkamrat.

Vi vill rikta ett stort grattis till alla deltagare för deras enorma prestationer och för alla obeskrivligt härliga känslor och minnen som delas både under loppet och vid mållinjen. Vi vill också rikta ett stort tack till alla funktionärer och partners som varit med och förverkligat tävlingen 🙏🏽

Tack, tack, tack för den här gången och hoppas att vi ses nästa år för att skapa ännu fler oförglömliga minnen 😍

Fler bilder från årets upplaga hittar ni på Saucony BAMMs Facebooksida 😄

📸 @oliviahb @emmasvenssonphoto

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot riksgransen.se

Källa: Riksgränsen, Kiruna

Föregående artikelDown the coast and soaking up the best of summer. . and us…
Nästa artikelEn glasspaus i om dagen är bra för magen Kom ihåg att pausa, stanna upp och r…
I Riksgränsen föddes den moderna skidåkningen i början av seklet och en bra dag finns det ingen skidort i Sverige som kan matcha åkningen i Riksgränsen. Den är enormt effektiv och tar vara på varje höjdmeter som finns att tillgå. Mycket av skidåkningen handlar om offpist, men långt ifrån allt.